Шукати в цьому блозі

25 березня 2014

Тиждень дитячої книги

Книжковий світ: 
,,Читати – це круто!
   Твоє життя здається тобі нецікавим та сумним? День за днем в ньому жодних змін? Візьми в руки цікаву книгу,наприклад про Алісу. Яку Алісу?
    Кэрролл,Л. Алиса в Стране чудес:[сказочная повесть]/Льюис Кэрролл.-М.:АСТ:Астрель,2009.- 238с.:ил.
Так, ця тендітна та спокійна дівчина поділиться з тобою власними пригодами. Разом з нею ти потрапиш в підземний світ, де в один момент ти – маленька дівчинка, а через секунду – вже величезне дівча. Аліса вже стала гарною подругою підліткам зі всього світу, стане вона гарною подругою і тобі.
         Поспішай  знайомитися, Аліса вже чекає на тебе!
   Не лише хлопці можуть бути хоробрими та кидати виклик долі. Деякі дівчата ще навчать чоловіків,як не впадати в розпач та боротися,

незважаючи ні на що. Це героіня іншої книги ,,Снігова королева” Ганса Крістіана Андерсена – Герда.  

 Андерсен,Х.К Сказки/ Х.К.Андерсен;Перевод с дат.А.Ганзен.-М.:Росмэн-пресс,2012.-144с.:ил.





Твоя нова подруга Герда покаже, що немає нездоланних перешкод, коли є заради кого йти далі. Вона, а ще Русалонька, Принцеса на горошині й чимало інших казковіх героїнь покажуть, як потрібно товаришувати,  кохати,читати та вчитися.



 А разом з героями наступної книги поринай у магічні та веселі пригоди країни мрій.
 Павленко   Русалонька із 7-в, або Прокляття роду Кулаківських._Х.:Видавництво ,,Теза ,2012.-217с.:іл   
              

Таємниці,таємниці! Мабуть, Софійка їх до себе притягує. Бо ж хіба можна лишатися осторонь,коли вночі у покинутому замку лунає музика, а порожніми залами блукає самотній привид? Коли над красенем однокласником висить родове прокляття?Коли тебе домучили нічні жахіття сусідської квартири? Коли ти лишилася сама проти цілого світу і проти суперниці – русалки?
Що ж,у Софійки так завжди:кохання і розшук переплітаються так цільно,що і гадки не маєш, як усе те скінчиться. Як скінчиться справжнісінька сучасна казка,кінець якої мусиш дописати самостійно….
                                          
Крюкова,Т.Ш. Чаклунка з останньої парти.- Х.: Ранок,2012.- 328с.:іл..
 



  Весела повість, головним героєм якої є наш сучасник,школяр на ім’я Вася і його ровесниця Липочка.
Вася – горе-винахідник, вічний козел відпущення. Іюлька – горе чародійка,суцільне непорозуміння. Вин живе у звичайному місті і вчиться у шостому класі. Вона живе у Вернисвіті і вчиться на чарівницю. Від його винаходів одну частину школи лихоманить, а інша катається від реготу. А від чародійства Іюлькі жителі Вернисвіту не знають, чи то плакати, чи то сміятися. А вже коли Іюлька потрапляє в наш світ і зустрічається з Васею…У двох словах цього не опишеш…..

Серія ,,Швидка допомога зацікавить тебе своїми практичними порадами як подолати неприємності в які іноді потрапляють усі. Бють випадково посуд у кав’ярнях, гублять телефони і портфелі, впускають ключі у шахту ліфта та інше. Проте,безвихідних ситуацій не буває.Як навчитися блискавично реагувати на такі халепи та ще й запобігати ім. – розповідають ці книги:
 
Загублений портфель та інші негаразди.-Х.:Видавництво ,,Ранок, 2012.-168с.:іл..- ( Серія ,,Швидка допомога”)

 
Спалений чайник та інші негаразди.-Х.:Видавництво ,,Ранок ,2012.-168с.:іл..- ( Серія ,,Швидка допомога”)

Промоклі чоботи та інші негаразди.-Х.:Видавництво,,Ранок ,2012.-168с.:іл..- ( Серія ,,Швидка допомога”)


Поспішай у бібліотеку, на тебе чекають твої майбутні друзі!













Немає коментарів:

Дописати коментар