Шукати в цьому блозі

21 березня 2014

«Книга рекордів Гіннеса»


     Мабуть, зараз не знайдеш людини,яка не чула б  про     ,, Книгу Рекордів Гіннеса Дійсно,її популярність неймовірна(книгу видають на 38 мовах в 77 країнах світу),адже те,про що пишуть,теж неймовірне.
Кожному цікаво дізнатися про найвищу чи найсильнішу людину або про найшвидшу машину чи найбільший торт. У книзі зібрані рекорди світові,але в багатьох країнах є ще й державні книги рекордів.
  Існує Книга рекордів України Першим зареєстрованим рекордом став гігантський смокінг від Вороніна,що був представлений під час грандіозного свята моди на Хрещатику. Зараз уже  представлено понад 4000 рекордів, серед яких 1000 — найновіші, чимало з них ілюстровані цікавими фотографіями.  
  


     У видавництві «Школа» вийшла друком «Книга Рекордів Гіннеса-2003» українською мовою. У книжці 13 розділів, в яких приділено увагу найрізноманітнішим досягненням людини, дивам науки й техніки та спортивним рекордам. У цьому чудово оформленому щорічному виданні українські читачі знайдуть цікаві відомості — від неймовірних параметрів людського тіла до вражаюче фантастичних фактів зі світу живої природи. Поринаючи у дивовижний світ найпопулярнішого у світі збірника найдивовижніших фактів «Книги рекордів Гіннеса», приготуйтеся до несподіванок, якими рясніють її сторінки.  У книзі ви знайдете рекорди зі швидкості (як спортивні, так і дещо дивні — наприклад, про швидкісного балакуна або людину, яка найшвидше від усіх вміє усно рахувати), дізнаєтесь про незвичайні навички та дивні таланти людей, про наше довкілля, дива медицини, освоєння космосу, дивовижні рослини й тварини, країни та народи, сучасне суспільство, винаходи, рекорди індустрії розваг, кіно та музики... Всесвітний день,, Книги рекордів Гіннеса був затвержений у 2003 році, коли кількість  экземплярів ізданія зросла понад 100 млн.  День книги рекордів Гіннеса святкують тисячі людей у світі. Його відзначають у четвер третього тижня листопада. Люди збираються разом, щоб зафіксувати нові світові рекорди, і потрапити до чергової редакції «Книги рекордів Гіннеса». 

До речі, у Книгу Рекордів може потрапити кожен. Для цього треба лише захотіти встановити власний рекорд або побити той, що вже існує.

    
 Ми,українці,талановита нація,але мало знаємо одне про одного. Ось Книга Рекордів і допоможе нам у цьому!








 

 
  

Немає коментарів:

Дописати коментар