Шукати в цьому блозі

10 червня 2013

,,Книжковий світ - шанувальникам пригод.".

    

        Якщо ти допитливий та любиш пригоди - ці книжки для тебе.В них ти знайдеш не лише найкращі твори світової літератури,присвячені різноманітному та романтичному світу пригод, а й енциклопедичні знання,які допоможуть тобі краще зрозуміти часи,коли все це відбувалося.

1..Цвейг,Стефан
         Мария Стюарт . Романизированная биография/ пер. с нем.Р.Гальпериной.-Х.: Прапор,1992.-335с.
 Біографічні твори Стефана Цвейга,присвячені відомим людям,привертають увагу багатьох читачів.Найбільшою прикрасою його творчості є саме цей твір- розповідь про шотландську королеву Марію Стюарт. Ії пристрасне й сповнене злетів та падінь життя захоплює читача з першої сторінки. Вже у віці 5 днів вона стала королевою рідної Шотландії, в 5 років – нареченою французького принца, а в 17-королевою Франції. І це лише на початку життя! Ось чому цю книжку прочитуєш на одному подиху.




Скотт,В
          Айвенго:роман/пер. с англ.Е.Бекетовой;рис. И.Кускова.- М.:Дет. лит.,1988.-404с.ил.


Романтична розповідь про лицарські часи,сповнені любові,турнірів, боїв та перемог. Нікого не залишає байдужими історія юного  Айвенго – лицаря,  зброєносця англійського короля Ричарда Левове Серце. На його шляху до щастя та Леді Ровени йому допомагали  всі чесні та благородні люди Англії, серед яких сам король і шляхетний розбійник Робін Гуд. Прочитавши цю книжку, ти більше знатимеш про лицарську епоху, а можливо,і сам ,коли буде потрібно, станеш лицарем.
  3.Лондон,Джек.
           Біле Ікло:Повість:для серед. шк. віку./Дж..Лондон;пер.з англ. В.Гладкої;іл. В.Дунаєвої.-К.:Національний книжковий проект,2010.-256с.:іл.-(Бібліотека шкільної класики)
 

  Неймовірна історія вовка,який ще цуценям потрапив до людей і через зовнішність та характер отримав ім’я Біле Ікло. Він пройшов крізь безліч випробувань та знущань,але врешті - решт знайшов найкращого друга - одну благородну людину. Ця книга розкаже тобі про справжню дружбу – одну з найбільших цінностей, які існують у житті. А ще ти дізнаєшся багато цікавого про північ Америки, де все це трапилося.

            Ці книжки ви можете отримати у нашій бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар