Шукати в цьому блозі

17 квітня 2013

,,Читання і дозвілля"



          В Бібліотеці ім. В. Гнаровської було проведено ряд масових заходів на тему: ,,Читання і дозвілля"  В яких прийняли участь читачі бібліотеки (діти з багатодітних сімей та діти - сироти). Метою проведення масових заходів було сформування інтересу до читання, уміння опроцьовувати матеріал та робити з нього прекрасні вироби  і розширити заняття дозвілля дітей.


    В проведені масових заходів була зроблена підбірка літератури з книжок та періодичних видань за заданою темою. Бібліотекарі допомагли дітям підібрати потрібну інформацію і зорієнтували  їх  на створення ляльки – оберігу. Бібліотекарі розповіли легенди і народні повір’я про українські оберіги, які охороняли домівки та їх господарів від темних сил, та приносили в їх дім злагоду, добробут і здоров’я.


На запрошення бібліотекарі відвідали урок праці ЗЗОШ №24 5а клас і ознайомили учнів з заданою темою та новинками літератури. Кожен учень вибрав собі із рекламованих книг  ляльку – мотанку, яка йому сподобалася:   Лялька ,,На  Щастя, Лялька ,,На Здоровє,  Лялька ,,Пасхальна голубка".


















В результаті проведення  цикла масових заходів бібліотекарі дали дітям поштовх  для творчого натхнення. І кожний із дітей зробив свою ляльку – оберіг  і дізнався багато цікавого про українські традиції.







Немає коментарів:

Дописати коментар