Шукати в цьому блозі

12 грудня 2013

,, Добрий день, країно Інформації"





    04.12.13 р. у дитячій бібліотеці ім. В Гнаровської пройшло відкриття Інтернет-залу. Завдяки активної участі бібліотеки у гранті проекту « БІБЛІОМІСТ» колектив одержав перемогу та отримав : 5 комп’ютерів, 5 веб- камер, принтер та сканер. На святі були присутні: заступник голови Хортицької адміністрації Запорізької міської Ради Хортицького району Крайнов В.П., депутат Міської ради- Познякова- Керб’ятєва Е.Г. , директор БК»Хортицький» Луценко О.І


завідувач відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів Хортицького району – Холод В.В Було оголошено багато теплих слів, та побажань. Урочисто розрізали червону стрічку та наша бібліотека відкрила нову сторінку в забеспеченні і обслуговуванні читачів за допомогою сучасних Інтернет-технологій.


 Для дітей це було справжнє свято. Учасники БК « Хортицький» привітали усіх присутніх концертною програмою. Охоче діти подивились відеофільм « Комп’ютер у нашому житті». Зацікавлено відповідали на питання вікторини, грали в ігри, танцювали. Родзинкою свята було скайп - привітання від колег та читачів Б/Ф №8 ім. З. Космодем’янської. Тепер всі юні мешканці Хортицького району будуть мати змогу покращувати свої знання, слухати музику,спілкуватися з друзями в соціальних мережах. 

  Тепер всі юні мешканці Хортицького району будуть мати змогу покращувати свої знання, слухати музику,спілкуватися з друзями в соціальних мережах. 
                                   Ласкаво   запрошуємо до бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар